-
30 хв
Приготування
-
4
порції
Закуски в лаваші вже давно завоювали популярність серед господинь та шанувальників смачної домашньої їжі. Їх головна перевага — швидкість приготування, простота інгредієнтів та, звісно, неймовірно привабливий вигляд.
Закуска в лаваші, рецептом якої поділилась блогерка radostina_ksenia_, стане справжньою знахідкою. Ця страва чудово підійде не тільки на перекус, але й стане доповненням основної страви. Завдяки універсальності рецепта ви можете адаптувати його до своїх вподобань, додаючи улюблені інгредієнти або змінюючи пропорції.
Закуска в лаваші не потребує складного обладнання чи тривалого часу для приготування, тому навіть початківці з легкістю впораються із цим рецептом. Її зручно подавати до столу, а також брати із собою на пікнік чи в дорогу. Скручені в рулет шматочки мають апетитний вигляд і чудово тримають форму, що робить цю страву зручною для сервірування навіть без використання столових приладів.
Якщо ви шукаєте страву, яка вражає своїм виглядом, смаком та швидкістю приготування, то закуска в лаваші стане ідеальним вибором. Тож не вагайтеся, порадуйте себе і своїх близьких смачною домашньою закускою.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
250 гр
-
2 - 3 шт
-
1 шт
-
3 ст. л
-
за смаком
-
3 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
Етапи приготування
-
Відварюємо куряче філе та яйця.
-
Філе та яйця нарізаємо кубиками. Додаємо до них натертий сир, моркву та подрібнений кріп.
-
Додаємо сіль, перець та майонез і добре перемішуємо.
-
Змащуємо лист лаваша начинкою та скручуємо його у рулет. Нарізаємо на порційні шматочки.
Страва готова. Можна куштувати.
Раніше ми розповідали, як замаринувати скумбрію в аджиці. Рибка за цим рецептом виходить дуже смачною.