Жульєн з грибами в тарталетках

Автор
11
  • 1 г 10 хв

    Приготування

  • 12

    порцій

  • 196 Ккал

    / 100 гр

До новорічного столу можна приготувати безліч смачних страв, найпопулярнішими з яких є напевно "Шуба" або "Олів’є". Однак сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачної закуски у тарталетках. Готується страва досить просто, але виходить дуже смачною і неодмінно сподобається гостям.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Цибулю помити, почистити, нарізати кубиками, обсмажити на розігрітій з олією сковороді, періодично помішуючи.

  2. Гриби помити, почистити, нарізати кубиками, додати до цибулі, обсмажити.

  3. Присипати гриби борошном, щоб жульєн став густішим, добре перемішати. Обсмажити гриби з борошном на середньому вогні 1 хвилину.

  4. Додати до сковороди сметану, перемішати.

  5. Зняти сковороду з вогню, викласти начинку в окрему миску, щоб вона трохи остигнула.

  6. Сир натерти на середній чи дрібній тертці.

  7. Заповнити тарталетки грибним жульєном.

  8. Зверху щедро присипати кожну тарталетку натертим сиром. Можна також прикрасити обсмаженими платівками печериць. Запікати жульєн у тарталетках у розігрітій до 180С духовці приблизно 20 хвилин до розплавлення сиру.

Готовий грибний жульєн у тарталетках подавати гарячим або теплим. Смачного!