Жульєн з грибами в тарталетках
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
1 г 10 хв
Приготування
-
12
порцій
-
196 Ккал
/ 100 гр
До новорічного столу можна приготувати безліч смачних страв, найпопулярнішими з яких є напевно "Шуба" або "Олів’є". Однак сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачної закуски у тарталетках. Готується страва досить просто, але виходить дуже смачною і неодмінно сподобається гостям.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
12 шт
-
450 гр
-
2 ст. л
-
1 шт
-
150 гр
-
1 ч. л
-
за смаком
-
100 гр
Етапи приготування
-
Цибулю помити, почистити, нарізати кубиками, обсмажити на розігрітій з олією сковороді, періодично помішуючи.
-
Гриби помити, почистити, нарізати кубиками, додати до цибулі, обсмажити.
-
Присипати гриби борошном, щоб жульєн став густішим, добре перемішати. Обсмажити гриби з борошном на середньому вогні 1 хвилину.
-
Додати до сковороди сметану, перемішати.
-
Зняти сковороду з вогню, викласти начинку в окрему миску, щоб вона трохи остигнула.
-
Сир натерти на середній чи дрібній тертці.
-
Заповнити тарталетки грибним жульєном.
-
Зверху щедро присипати кожну тарталетку натертим сиром. Можна також прикрасити обсмаженими платівками печериць. Запікати жульєн у тарталетках у розігрітій до 180С духовці приблизно 20 хвилин до розплавлення сиру.
Готовий грибний жульєн у тарталетках подавати гарячим або теплим. Смачного!