Жульєн з грибами в тарталетках

Автор
Жульєн з грибами в тарталетках
  • 1 г 10 хв

    Приготування

  • 12

    порцій

  • 196 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    196 Ккал

  • Білки

    6 г

  • Жири

    16 г

  • Вуглеводи

    12 г

До новорічного столу можна приготувати безліч смачних страв, найпопулярнішими з яких є напевно "Шуба" або "Олів’є". Однак сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачної закуски у тарталетках. Готується страва досить просто, але виходить дуже смачною і неодмінно сподобається гостям.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Цибулю помити, почистити, нарізати кубиками, обсмажити на розігрітій з олією сковороді, періодично помішуючи.

  2. img

    Гриби помити, почистити, нарізати кубиками, додати до цибулі, обсмажити.

  3. img

    Присипати гриби борошном, щоб жульєн став густішим, добре перемішати. Обсмажити гриби з борошном на середньому вогні 1 хвилину.

  4. img

    Додати до сковороди сметану, перемішати.

  5. img

    Зняти сковороду з вогню, викласти начинку в окрему миску, щоб вона трохи остигнула.

  6. img

    Сир натерти на середній чи дрібній тертці.

  7. img

    Заповнити тарталетки грибним жульєном.

  8. img

    Зверху щедро присипати кожну тарталетку натертим сиром. Можна також прикрасити обсмаженими платівками печериць. Запікати жульєн у тарталетках у розігрітій до 180С духовці приблизно 20 хвилин до розплавлення сиру.

Готовий грибний жульєн у тарталетках подавати гарячим або теплим. Смачного!