Салат з руколою, креветками та авокадо

Автор
4
  • 25 хв

    Приготування

  • 1

    порція

  • 119 Ккал

    / 100 гр

Цей салат — легка і корисна страва, яка точно підкорить ваше серце! Рукола в поєднанні з креветками та авокадо – це ідеальний дует простоти та вишуканості. Соковиті морепродукти, ніжна текстура авокадо та пряна зелень гармонійно доповнюють один одного, створюючи неповторний смак. Такий салат чудово підійде як для святкового застілля, так і для романтичної вечері чи легкого обіду.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Розморожені креветки очистити від панцира, видаливши кишечник. Кріп помити і дрібно нарізати. Додати до креветок 1 ч. л. оливкової олії, кріп, сіль та італійські трави, перемішати.

  2. Томати чері помити і розрізати навпіл.

  3. Авокадо почистити та нарізати на шматочки середньої величини.

  4. Нарізати сир на тонкі смужки.

  5. На розігрітій сковороді посмажити креветки (по 2-3 хвилини з кожного боку).

  6. Рукколу вимити і обсушити. Крупне листя порвати руками.

  7. Зверху викласти креветки та сир, полити бальзамічним соусом.

Подавати салат поливши його бальзамічним соусом. Смачного!