Салат з руколою, креветками та авокадо
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
25 хв
Приготування
-
1
порція
-
119 Ккал
/ 100 гр
Цей салат — легка і корисна страва, яка точно підкорить ваше серце! Рукола в поєднанні з креветками та авокадо – це ідеальний дует простоти та вишуканості. Соковиті морепродукти, ніжна текстура авокадо та пряна зелень гармонійно доповнюють один одного, створюючи неповторний смак. Такий салат чудово підійде як для святкового застілля, так і для романтичної вечері чи легкого обіду.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
100 гр
-
40 гр
-
50 гр
-
20 мл
-
за смаком
-
50 гр
-
10 гр
-
0.5 ч. л
-
за смаком
-
10 мл
Етапи приготування
-
Розморожені креветки очистити від панцира, видаливши кишечник. Кріп помити і дрібно нарізати. Додати до креветок 1 ч. л. оливкової олії, кріп, сіль та італійські трави, перемішати.
-
Томати чері помити і розрізати навпіл.
-
Авокадо почистити та нарізати на шматочки середньої величини.
-
Нарізати сир на тонкі смужки.
-
На розігрітій сковороді посмажити креветки (по 2-3 хвилини з кожного боку).
-
Рукколу вимити і обсушити. Крупне листя порвати руками.
-
Зверху викласти креветки та сир, полити бальзамічним соусом.
Подавати салат поливши його бальзамічним соусом. Смачного!