Салат з руколою, креветками та авокадо

Автор
Салат з руколою, креветками та авокадо
  • 25 хв

    Приготування

  • 1

    порція

  • 119 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    119 Ккал

  • Білки

    10 г

  • Жири

    13 г

  • Вуглеводи

    3 г

Цей салат — легка і корисна страва, яка точно підкорить ваше серце! Рукола в поєднанні з креветками та авокадо – це ідеальний дует простоти та вишуканості. Соковиті морепродукти, ніжна текстура авокадо та пряна зелень гармонійно доповнюють один одного, створюючи неповторний смак. Такий салат чудово підійде як для святкового застілля, так і для романтичної вечері чи легкого обіду.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Розморожені креветки очистити від панцира, видаливши кишечник. Кріп помити і дрібно нарізати. Додати до креветок 1 ч. л. оливкової олії, кріп, сіль та італійські трави, перемішати.

  2. img

    Томати чері помити і розрізати навпіл.

  3. img

    Авокадо почистити та нарізати на шматочки середньої величини.

  4. img

    Нарізати сир на тонкі смужки.

  5. img

    На розігрітій сковороді посмажити креветки (по 2-3 хвилини з кожного боку).

  6. img

    Рукколу вимити і обсушити. Крупне листя порвати руками.

  7. img

    Зверху викласти креветки та сир, полити бальзамічним соусом.

Подавати салат поливши його бальзамічним соусом. Смачного!