-
2 г
Приготування
-
5
порцій
Класичний салат Олів'є вважається традиційним доповненням будь-якого святкового столу. А якщо ви хочете додати йому легкості та свіжості, можна зовсім трохи змінити традиційний рецепт.
Замінимо ковбасу на нежирне м’ясо — ідеально підійде куряча грудка. Горошок же можна замінити на солодку кукурудзу, яка внесе до страви цікавий присмак і зробить її яскравішою.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
400 гр
-
4 шт
-
2 шт
-
4 шт
-
3 шт
-
банка
-
1 шт
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
Етапи приготування
-
Відварити до готовності або запекти у фользі курячу грудку. Залишити її до повного остигання. Картоплю, моркву та яйця також потрібно відварити чи запекти. Всі овочі та яйця слід остудити і почистити.
-
Наступним кроком всі інгредієнти потрібно нарізати невеликими кубиками. Курячу грудку також нарізати або ж розібрати на волокна — залежно від того, якою саме ви хочете бачити її в салаті.
-
Банку з кукурудзою відкрити і відкинути її вміст на сито — з неї повинна стекти вся рідина. Огірки слід нарізати невеликим кубиком. Цибулю теж накришити, за бажання — замаринувати.
-
З'єднати в салатниці курятину, картоплю, моркву, яйця, огірки, кукурудзу та цибулю. Додати майонез. До смаку посолити і поперчити і ретельно перемішати.
Курятину при бажанні можна замінити на інше м'ясо, наприклад, індичку або свинину. Так салат виходить цікавішим за звичну версію. Також ми ділились рецептом смачної закуски з морквою та печінкою.