"Олів’є" по-новому: салат з курячим філе та кукурудзою

Читать на русском
Автор
9
  • 2 г

    Приготування

  • 5

    порцій

Класичний салат Олів'є вважається традиційним доповненням будь-якого святкового столу. А якщо ви хочете додати йому легкості та свіжості, можна зовсім трохи змінити традиційний рецепт.

Замінимо ковбасу на нежирне м’ясо — ідеально підійде куряча грудка. Горошок же можна замінити на солодку кукурудзу, яка внесе до страви цікавий присмак і зробить її яскравішою.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Відварити до готовності або запекти у фользі курячу грудку. Залишити її до повного остигання. Картоплю, моркву та яйця також потрібно відварити чи запекти. Всі овочі та яйця слід остудити і почистити.

  2. Наступним кроком всі інгредієнти потрібно нарізати невеликими кубиками. Курячу грудку також нарізати або ж розібрати на волокна — залежно від того, якою саме ви хочете бачити її в салаті.

  3. Банку з кукурудзою відкрити і відкинути її вміст на сито — з неї повинна стекти вся рідина. Огірки слід нарізати невеликим кубиком. Цибулю теж накришити, за бажання — замаринувати.

  4. З'єднати в салатниці курятину, картоплю, моркву, яйця, огірки, кукурудзу та цибулю. Додати майонез. До смаку посолити і поперчити і ретельно перемішати.

Курятину при бажанні можна замінити на інше м'ясо, наприклад, індичку або свинину. Так салат виходить цікавішим за звичну версію. Також ми ділились рецептом смачної закуски з морквою та печінкою.