-
30 хв
Приготування
-
3
порції
-
117 Ккал
/ 100 гр
Салат із креветками, руколою та помідорами черрі стане улюбленим для кожного, хто його спробує. Ідеальне поєднання компонентів, апетитна та ароматна заправка, а також простота в приготуванні зроблять його незамінним в арсеналі будь-якої господині.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
200 гр
-
200 гр
-
150 гр
-
100 гр
-
1 шт
-
3 ст. л
-
0.25 шт
-
2 ст. л
-
1 ст. л
-
1 ст. л
-
1 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
Етапи приготування
-
Креветки очистити від панцира та видалити голови. Якщо креветки заморожені, залити окропом, щоб розморозити.
-
Помідори чері розрізати навпіл.
-
Натерти сир на великій тертці.
-
Рукколу промити і обсушити, велике листя порвати руками.
-
Чеснок и перец чили нарезать кружочками.
-
На сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Обсмажити часник і перець чилі до золотистого кольору, потім забрати їх з олії.
-
У цю ароматну олію викласти очищені креветки і обсмажити їх по 30 секунд з кожного боку. Перекласти креветки на тарілку.
-
У невеликій мисці змішати лимонний сік, оливкову олію, соєвий соус, трохи олії зі сковороди, мелений перець та сіль.
-
На тарілку викласти руколу, обсмажені креветки та помідори, полити все приготованою заправкою.
-
Посипати салат тертим сиром і одразу подавати до столу.
Перед подачею прикрасити салат з креветок, руколи та помідорів чері тертим сиром. Подавайте одразу ж. Смачного!