Салат з руколою, помідорами та креветками

Читать на русском
Автор
8
  • 30 хв

    Приготування

  • 3

    порції

  • 117 Ккал

    / 100 гр

Салат із креветками, руколою та помідорами черрі стане улюбленим для кожного, хто його спробує. Ідеальне поєднання компонентів, апетитна та ароматна заправка, а також простота в приготуванні зроблять його незамінним в арсеналі будь-якої господині.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Креветки очистити від панцира та видалити голови. Якщо креветки заморожені, залити окропом, щоб розморозити.

  2. Помідори чері розрізати навпіл.

  3. Натерти сир на великій тертці.

  4. Рукколу промити і обсушити, велике листя порвати руками.

  5. Чеснок и перец чили нарезать кружочками.

  6. На сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Обсмажити часник і перець чилі до золотистого кольору, потім забрати їх з олії.

  7. У цю ароматну олію викласти очищені креветки і обсмажити їх по 30 секунд з кожного боку. Перекласти креветки на тарілку.

  8. У невеликій мисці змішати лимонний сік, оливкову олію, соєвий соус, трохи олії зі сковороди, мелений перець та сіль.

  9. На тарілку викласти руколу, обсмажені креветки та помідори, полити все приготованою заправкою.

  10. Посипати салат тертим сиром і одразу подавати до столу.

Перед подачею прикрасити салат з креветок, руколи та помідорів чері тертим сиром. Подавайте одразу ж. Смачного!