Салат з руколою, помідорами та креветками

Автор
Салат з руколою, помідорами та креветками
  • 30 хв

    Приготування

  • 3

    порції

  • 117 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    117 Ккал

  • Білки

    7 г

  • Жири

    11 г

  • Вуглеводи

    5 г

Салат із креветками, руколою та помідорами черрі стане улюбленим для кожного, хто його спробує. Ідеальне поєднання компонентів, апетитна та ароматна заправка, а також простота в приготуванні зроблять його незамінним в арсеналі будь-якої господині.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Креветки очистити від панцира та видалити голови. Якщо креветки заморожені, залити окропом, щоб розморозити.

  2. img

    Помідори чері розрізати навпіл.

  3. img

    Натерти сир на великій тертці.

  4. img

    Рукколу промити і обсушити, велике листя порвати руками.

  5. img

    Чеснок и перец чили нарезать кружочками.

  6. img

    На сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Обсмажити часник і перець чилі до золотистого кольору, потім забрати їх з олії.

  7. img

    У цю ароматну олію викласти очищені креветки і обсмажити їх по 30 секунд з кожного боку. Перекласти креветки на тарілку.

  8. img

    У невеликій мисці змішати лимонний сік, оливкову олію, соєвий соус, трохи олії зі сковороди, мелений перець та сіль.

  9. img

    На тарілку викласти руколу, обсмажені креветки та помідори, полити все приготованою заправкою.

  10. img

    Посипати салат тертим сиром і одразу подавати до столу.

Перед подачею прикрасити салат з креветок, руколи та помідорів чері тертим сиром. Подавайте одразу ж. Смачного!