Хумус

Читать на русском
Автор
4
  • 1 г

    Приготування

  • 12

    порцій

Хумус — це справжня перлина середземноморської та близькосхідної кухні, яка вже давно здобула популярність у всьому світі. Ця страва, приготована на основі нуту, оливкової олії та ароматних спецій, є не лише неймовірно смачною, але й корисною.

Хумус ідеально доповнює свіжі овочі, піту чи хрусткі грінки, і його можна адаптувати на свій смак, додаючи різні спеції чи інгредієнти. А рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "hectorjimenezbravo".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Відварити нут до стану, поки не зійде шкірка. Зняти шкірку, злити воду.

  2. Поєднати всі інгредієнти в кухонному комбайні, збити до однорідності. Це також можна зробити за допомогою блендера.

  3. Викласти хумус у посудину, додати олію та воду, перемішати до однорідності.

  4. Прикрасити кедровими горішками та можна подавати до столу.

Насолоджуйтесь хумусом із хрусткими овочами, пітою чи навіть намазуючи на хліб. Нехай ця страва стане вашим улюбленим елементом кулінарної подорожі у світ східних смаків. Смачного!