Хумус

Читать на русском
Автор
Хумус
  • 1 г

    Приготування

  • 12

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Хумус — це справжня перлина середземноморської та близькосхідної кухні, яка вже давно здобула популярність у всьому світі. Ця страва, приготована на основі нуту, оливкової олії та ароматних спецій, є не лише неймовірно смачною, але й корисною.

Хумус ідеально доповнює свіжі овочі, піту чи хрусткі грінки, і його можна адаптувати на свій смак, додаючи різні спеції чи інгредієнти. А рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "hectorjimenezbravo".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Відварити нут до стану, поки не зійде шкірка. Зняти шкірку, злити воду.

  2. img

    Поєднати всі інгредієнти в кухонному комбайні, збити до однорідності. Це також можна зробити за допомогою блендера.

  3. Викласти хумус у посудину, додати олію та воду, перемішати до однорідності.

  4. img

    Прикрасити кедровими горішками та можна подавати до столу.

Насолоджуйтесь хумусом із хрусткими овочами, пітою чи навіть намазуючи на хліб. Нехай ця страва стане вашим улюбленим елементом кулінарної подорожі у світ східних смаків. Смачного!