-
1 г
Приготування
-
12
порцій
Хумус — це справжня перлина середземноморської та близькосхідної кухні, яка вже давно здобула популярність у всьому світі. Ця страва, приготована на основі нуту, оливкової олії та ароматних спецій, є не лише неймовірно смачною, але й корисною.
Хумус ідеально доповнює свіжі овочі, піту чи хрусткі грінки, і його можна адаптувати на свій смак, додаючи різні спеції чи інгредієнти. А рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "hectorjimenezbravo".
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
425 гр
-
2 шт
-
3 ст. л
-
1 шт
-
2 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
-
1.5 ст. л
-
2 ст. л
-
за смаком
Етапи приготування
-
Відварити нут до стану, поки не зійде шкірка. Зняти шкірку, злити воду.
-
Поєднати всі інгредієнти в кухонному комбайні, збити до однорідності. Це також можна зробити за допомогою блендера.
-
Викласти хумус у посудину, додати олію та воду, перемішати до однорідності.
-
Прикрасити кедровими горішками та можна подавати до столу.
Насолоджуйтесь хумусом із хрусткими овочами, пітою чи навіть намазуючи на хліб. Нехай ця страва стане вашим улюбленим елементом кулінарної подорожі у світ східних смаків. Смачного!