Соленики

Читать на русском
Автор
235
  • 15 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Смачний перекус

Для цього не потрібно багато інгредієнтів чи складних технік. Достатньо змішати продукти, сформувати кульки та запекти у вафельниці. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mommystory3".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Замісити тісто з борошна, масла, сметани, яйця, солі та соди.

  2. Натерти сир і додати до тіста, ретельно перемішати.

  3. Сформувати невеликі кульки з тіста.

  4. Розігріти вафельницю та злегка змастити її жиром.

  5. Викласти кульки у вафельницю і випікати до румʼяності, приблизно 1 хвилину.

Готові соленики подавати теплими, відразу після випікання. Вони чудово смакують самостійно або з улюбленим соусом. Зберігати залишки можна у закритій коробці в холодильнику протягом кількох днів. Ця проста випічка завжди виручає, коли хочеться швидко та смачно перекусити.