-
15 хв
Приготування
-
4
порції
Смачний перекус
Для цього не потрібно багато інгредієнтів чи складних технік. Достатньо змішати продукти, сформувати кульки та запекти у вафельниці. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mommystory3".
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
85 г
-
120 г
-
1 шт
-
80 г
-
до смаку
-
0.5 ч. л.
Етапи приготування
-
Замісити тісто з борошна, масла, сметани, яйця, солі та соди.
-
Натерти сир і додати до тіста, ретельно перемішати.
-
Сформувати невеликі кульки з тіста.
-
Розігріти вафельницю та злегка змастити її жиром.
-
Викласти кульки у вафельницю і випікати до румʼяності, приблизно 1 хвилину.
Готові соленики подавати теплими, відразу після випікання. Вони чудово смакують самостійно або з улюбленим соусом. Зберігати залишки можна у закритій коробці в холодильнику протягом кількох днів. Ця проста випічка завжди виручає, коли хочеться швидко та смачно перекусити.