-
15 хв
Приготування
-
4
порції
Втомилися від звичайних гарнірів, а часу на кухні обмаль? Спробуйте броколі в хрусткому клярі!
Броколі у клярі — це смачна і корисна страва, яка допоможе урізноманітнити повсякденне меню. На приготування потрібні лічені хвилини. Завдяки кляру суцвіття броколі перетворюються на апетитну закуску. Це смачний спосіб подати корисний продукт, який сподобається кожному — і дорослим, і дітям. А ще броколі у клярі вдало поєднується з різними соусами та гарнірами.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
3 шт
-
6 ст. л.
-
0.5 ч. л.
Етапи приготування
-
Броколі розділіть на суцвіття, покладіть у киплячу підсолену воду й варіть 4 хвилини. Потім відкиньте на друшляк та облийте холодною водою.
-
Злегка збийте яйця з сіллю. Борошно насипте в окрему миску.
-
Суцвіття броколі спочатку обваляйте в борошні, потім обмачайте в яйці.
-
Розігрійте сковороду з олією й обсмажте броколі з усіх боків до рум’яної скоринки.
Як та з чим подавати
Броколі у клярі найкраще смакує гарячою. Обов'язково подавайте зі сметанним чи йогуртовим соусом із часником та кропом. Також броколі буде добре поєднуватися з соусом тартар або сирним соусом. А ще броколі можна подавати як гарнір до запеченого м'яса, котлет, риби.