Броколі в клярі

Читать на русском
Автор
Броколі в клярі
  • 15 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Втомилися від звичайних гарнірів, а часу на кухні обмаль? Спробуйте броколі в хрусткому клярі!

Броколі у клярі — це смачна і корисна страва, яка допоможе урізноманітнити повсякденне меню. На приготування потрібні лічені хвилини. Завдяки кляру суцвіття броколі перетворюються на апетитну закуску. Це смачний спосіб подати корисний продукт, який сподобається кожному — і дорослим, і дітям. А ще броколі у клярі вдало поєднується з різними соусами та гарнірами.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Броколі розділіть на суцвіття, покладіть у киплячу підсолену воду й варіть 4 хвилини. Потім відкиньте на друшляк та облийте холодною водою.

  2. Злегка збийте яйця з сіллю. Борошно насипте в окрему миску.

  3. Суцвіття броколі спочатку обваляйте в борошні, потім обмачайте в яйці.

  4. Розігрійте сковороду з олією й обсмажте броколі з усіх боків до рум’яної скоринки.

Як та з чим подавати

Броколі у клярі найкраще смакує гарячою. Обов'язково подавайте зі сметанним чи йогуртовим соусом із часником та кропом. Також броколі буде добре поєднуватися з соусом тартар або сирним соусом. А ще броколі можна подавати як гарнір до запеченого м'яса, котлет, риби.