-
20 хв
Приготування
-
6
порцій
Салат "Цезар" — одна з найпопулярніших страв для новорічного столу. У ньому вдало поєднується насичений смак м'яса, свіжість салатного листя та пікантність заправки. Салат виходить одночасно легким, але при цьому досить ситним. Ще одна перевага — простота приготування. "Цезар" гармонійно виглядає на святковому столі та подобається як дорослим, так і дітям.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 уп.
-
250 г
-
2-3 ломтика
-
1 шт
-
50 г
-
до смаку
-
до смаку
-
2 - 3 ст. л.
-
1 - 0 ч. л.
-
1 ч. л.
-
1 - 2 ст. л.
-
1 шт
Етапи приготування
-
Нарізати хліб кубиками та обсмажити з давленим часником на невеликій кількості олії. Посолити та поперчити.
-
Філе курки посолити і поперчити, додати паприку, обсмажити на сковорідці або запекти в духовці. Нарізати тонкими скибочками.
-
Змішати йогурт, гірчицю, лимонний сік і часник. Додати олію, сіль та перець, перемішати.
-
Листя салату порвати, додати трохи заправки. Викласти грінки та курку, посипати тертим пармезаном.
Як і з чим подавати
"Цезар" найкраще подавати одразу після приготування. Викладіть його у велику плоску тарілку чи порційно. Він чудово доповнить м’ясні страви, картоплю, а також може бути самостійною закускою.