Салат "Цезар" на Новий рік

Читать на русском
Автор
Салат "Цезар" на Новий рік
  • 20 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Салат "Цезар" — одна з найпопулярніших страв для новорічного столу. У ньому вдало поєднується насичений смак м'яса, свіжість салатного листя та пікантність заправки. Салат виходить одночасно легким, але при цьому досить ситним. Ще одна перевага — простота приготування. "Цезар" гармонійно виглядає на святковому столі та подобається як дорослим, так і дітям.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Нарізати хліб кубиками та обсмажити з давленим часником на невеликій кількості олії. Посолити та поперчити.

  2. Філе курки посолити і поперчити, додати паприку, обсмажити на сковорідці або запекти в духовці. Нарізати тонкими скибочками.

  3. Змішати йогурт, гірчицю, лимонний сік і часник. Додати олію, сіль та перець, перемішати.

  4. Листя салату порвати, додати трохи заправки. Викласти грінки та курку, посипати тертим пармезаном.

Як і з чим подавати

"Цезар" найкраще подавати одразу після приготування. Викладіть його у велику плоску тарілку чи порційно. Він чудово доповнить м’ясні страви, картоплю, а також може бути самостійною закускою.