Канапе з ковбасою та сиром: рецепт традиційної новорічної закуски

Читать на русском
Автор
23
  • 15 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

На святковому столі завжди хочеться апетитні, смачні та зручні страви. Саме такими є канапе з ковбасою та сиром. Ця закуска готується швидко, виглядає дуже апетитно та по-святковому. До того ж це вдалий спосіб замінити звичайні традиційні бутерброди з ковбасою та сиром.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Промиваємо і обсушуємо овочі.

  2. Нарізаємо шматочками товщиною в 1 см хліб, викладаємо на деко і злегка підсушують в духовці, щоб вийшли грінки.

  3. Огірок нарізаємо слайсами, маслини — тоненькими кружечками.

  4. На остиглі грінки викладаємо по шматочку сиру, зверху кружок помідора.

  5. Одягаємо на шпажку половинку маслини, огірок (щоб вийшла хвиля), ковбасу.

  6. Збираємо канапе.

Як і з чим подавати

Подавайте канапе з ковбасою та сиром на великій пласкій тарілці. До цієї закуски не зайвим буде подати оливки та легкі соуси.