Канапе з ковбасою та сиром: рецепт традиційної новорічної закуски
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
15 хв
Приготування
-
6
порцій
На святковому столі завжди хочеться апетитні, смачні та зручні страви. Саме такими є канапе з ковбасою та сиром. Ця закуска готується швидко, виглядає дуже апетитно та по-святковому. До того ж це вдалий спосіб замінити звичайні традиційні бутерброди з ковбасою та сиром.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
80 г
-
1 шт
-
1 - 2 шт
-
50 г
-
до смаку
Етапи приготування
-
Промиваємо і обсушуємо овочі.
-
Нарізаємо шматочками товщиною в 1 см хліб, викладаємо на деко і злегка підсушують в духовці, щоб вийшли грінки.
-
Огірок нарізаємо слайсами, маслини — тоненькими кружечками.
-
На остиглі грінки викладаємо по шматочку сиру, зверху кружок помідора.
-
Одягаємо на шпажку половинку маслини, огірок (щоб вийшла хвиля), ковбасу.
-
Збираємо канапе.
Як і з чим подавати
Подавайте канапе з ковбасою та сиром на великій пласкій тарілці. До цієї закуски не зайвим буде подати оливки та легкі соуси.