Пишний бісквіт на жовтках

Автор
5
  • 50 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 500 Ккал

    / 100 гр

Бісквіт є основою для безлічі тортів, а також використовується у приготуванні різного печива та десертів. Однак робота з ним часто викликає труднощі: іноді він не пропікається чи осідає. Сьогодні ми розповімо, як зробити ідеальний бісквіт, з яким впорається навіть кулінар-початківець.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Жовтки влити в миску для збивання, всипати цукор і ванільний цукор. Влити теплу воду, яка потрібна для заповнення відсутніх білків. Збити жовтки до пишної світлої маси та збільшення об’єму. Збивати доведеться довго, особливо ручним міксером, мінімум 10-15 хвилин.

  2. img

    Всі сухі інгредієнти всипати в одну миску — борошно, крохмаль, розпушувач і сіль, перемішати.

  3. img

    У два заходи просіяти борошно з добавками у збиті жовтки. Після кожного додавання масу перемішувати силіконовою лопаткою.

  4. img

    Тісто вилити у форму. Випікати в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 40 хвилин.

  5. img

    Дістати форму з духовки та повністю остудити бісквіт. Загорнути бісквіт у харчову плівку та прибрати "дозріти" в холодильник.

Бісквіт можна їсти просто так або приготувати з нього найсмачніший торт. Смачного!