-
50 хв
Приготування
-
6
порцій
-
500 Ккал
/ 100 гр
Бісквіт є основою для безлічі тортів, а також використовується у приготуванні різного печива та десертів. Однак робота з ним часто викликає труднощі: іноді він не пропікається чи осідає. Сьогодні ми розповімо, як зробити ідеальний бісквіт, з яким впорається навіть кулінар-початківець.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
6 шт
-
50 мл
-
100 гр
-
100 гр
-
10 гр
-
1 ч. л
-
за смаком
-
за смаком
Етапи приготування
-
Жовтки влити в миску для збивання, всипати цукор і ванільний цукор. Влити теплу воду, яка потрібна для заповнення відсутніх білків. Збити жовтки до пишної світлої маси та збільшення об’єму. Збивати доведеться довго, особливо ручним міксером, мінімум 10-15 хвилин.
-
Всі сухі інгредієнти всипати в одну миску — борошно, крохмаль, розпушувач і сіль, перемішати.
-
У два заходи просіяти борошно з добавками у збиті жовтки. Після кожного додавання масу перемішувати силіконовою лопаткою.
-
Тісто вилити у форму. Випікати в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 40 хвилин.
-
Дістати форму з духовки та повністю остудити бісквіт. Загорнути бісквіт у харчову плівку та прибрати "дозріти" в холодильник.
Бісквіт можна їсти просто так або приготувати з нього найсмачніший торт. Смачного!