-
1 г
Приготування
-
8
порцій
Існує безліч рецептів випічки з яблуками. Проте найпопулярнішою, ймовірно, є "Шарлотка". Своєю чергою рецептів цього відомого пирога також є немало.
Втім, сьогодні ми хочемо поділитися незвичайною ідеєю його приготування, який на думку авторки рецепту є неймовірно смачним. А опублікували його на Instagram-сторінці "tanita_litvinova".
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
6 шт
-
200 гр
-
140 гр
-
600 гр
-
30 гр
-
1 ст. л
-
1 ч. л
Етапи приготування
-
Яйця розділити на жовтки та білки та збити в пишну піну по черзі, додавши по половині склянки цукру.
-
Яблука нарізати на чотири частини та вичистити серцевину.
-
На дно розʼємної форми застелити пергамент та викласти яблука, змащені крохмалем та корицею за бажанням.
-
Збиті яйця з цукром обережно зʼєднати лопаткою плавними рухами з просіяним борошном та додати ванільний екстракт, ваніль чи цукор.
-
Залити яблука тістом та присипати мигдалевими пластівцями. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці на 60 хвилин.
Таку шарлотку доречно подати до чаю під час зустрічі з друзями або просто з'їсти як перекус. Смачного!