Яблучна шарлотка (відео)

Читать на русском
Автор
1
  • 1 г

    Приготування

  • 8

    порцій

Існує безліч рецептів випічки з яблуками. Проте найпопулярнішою, ймовірно, є "Шарлотка". Своєю чергою рецептів цього відомого пирога також є немало.

Втім, сьогодні ми хочемо поділитися незвичайною ідеєю його приготування, який на думку авторки рецепту є неймовірно смачним. А опублікували його на Instagram-сторінці "tanita_litvinova".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Яйця розділити на жовтки та білки та збити в пишну піну по черзі, додавши по половині склянки цукру.

  2. Яблука нарізати на чотири частини та вичистити серцевину.

  3. На дно розʼємної форми застелити пергамент та викласти яблука, змащені крохмалем та корицею за бажанням.

  4. Збиті яйця з цукром обережно зʼєднати лопаткою плавними рухами з просіяним борошном та додати ванільний екстракт, ваніль чи цукор.

  5. Залити яблука тістом та присипати мигдалевими пластівцями. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці на 60 хвилин.

Таку шарлотку доречно подати до чаю під час зустрічі з друзями або просто з'їсти як перекус. Смачного!