Яблучна шарлотка (відео)

Читать на русском
Автор
34
Яблучна шарлотка (відео)
  • 1 г

    Приготування

  • 8

    порцій

Існує безліч рецептів випічки з яблуками. Проте найпопулярнішою, ймовірно, є "Шарлотка". Своєю чергою рецептів цього відомого пирога також є немало.

Втім, сьогодні ми хочемо поділитися незвичайною ідеєю його приготування, який на думку авторки рецепту є неймовірно смачним. А опублікували його на Instagram-сторінці "tanita_litvinova".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Яйця розділити на жовтки та білки та збити в пишну піну по черзі, додавши по половині склянки цукру.

  2. img

    Яблука нарізати на чотири частини та вичистити серцевину.

  3. На дно розʼємної форми застелити пергамент та викласти яблука, змащені крохмалем та корицею за бажанням.

  4. Збиті яйця з цукром обережно зʼєднати лопаткою плавними рухами з просіяним борошном та додати ванільний екстракт, ваніль чи цукор.

  5. Залити яблука тістом та присипати мигдалевими пластівцями. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці на 60 хвилин.

Таку шарлотку доречно подати до чаю під час зустрічі з друзями або просто з'їсти як перекус. Смачного!