Яблучна шарлотка (відео)

Автор
Яблучна шарлотка (відео)
  • 1 г

    Приготування

  • 8

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Існує безліч рецептів випічки з яблуками. Проте найпопулярнішою, ймовірно, є "Шарлотка". Своєю чергою рецептів цього відомого пирога також є немало.

Втім, сьогодні ми хочемо поділитися незвичайною ідеєю його приготування, який на думку авторки рецепту є неймовірно смачним. А опублікували його на Instagram-сторінці "tanita_litvinova".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Яйця розділити на жовтки та білки та збити в пишну піну по черзі, додавши по половині склянки цукру.

  2. img

    Яблука нарізати на чотири частини та вичистити серцевину.

  3. img

    На дно розʼємної форми застелити пергамент та викласти яблука, змащені крохмалем та корицею за бажанням.

  4. img

    Збиті яйця з цукром обережно зʼєднати лопаткою плавними рухами з просіяним борошном та додати ванільний екстракт, ваніль чи цукор.

  5. img

    Залити яблука тістом та присипати мигдалевими пластівцями. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці на 60 хвилин.

Таку шарлотку доречно подати до чаю під час зустрічі з друзями або просто з'їсти як перекус. Смачного!