Скумбрія запечена у гірчичному соусі

Читать на русском
Автор
117
Скумбрія запечена у гірчичному соусі
  • 50 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 161 Ккал

    / 100 гр

Скумбрія є простою, бюджетною, але при цьому смачною рибкою. Її маринують, запікають чи засолюють. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом скумбрії у смачному маринаді.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Скумбрію помити, почистити, нарізати на шматочки.

  2. img

    Скласти шматки риби у глибоку миску.

  3. Цибулю очистити та нарізати півкільцями, додати до риби.

  4. Приготувати гірчичний соус, змішавши гірчицю, майонез, соєвий соус.

  5. Додати до скумбрії та цибулі гірчичний соус, перемішати.

  6. Залишити рибу маринуватися на 20-30 хвилин (можна і довше).

  7. Перекласти рибу разом із соусом та цибулею у форму для запікання.

  8. Запікати страву при 180 градусах 20-30 хвилин.

Скумбрія добре поєднується з картоплею та рисом. Також вона смачна й у холодному вигляді. Приємного апетиту!

Раніше ми писали, як приготувати котлети з "шапочкою" з картоплі та сиру. Це простий рецепт для сімейної вечері.