-
50 хв
Приготування
-
6
порцій
-
161 Ккал
/ 100 гр
Скумбрія є простою, бюджетною, але при цьому смачною рибкою. Її маринують, запікають чи засолюють. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом скумбрії у смачному маринаді.
Етапи приготування
-
Скумбрію помити, почистити, нарізати на шматочки.
-
Скласти шматки риби у глибоку миску.
-
Цибулю очистити та нарізати півкільцями, додати до риби.
-
Приготувати гірчичний соус, змішавши гірчицю, майонез, соєвий соус.
-
Додати до скумбрії та цибулі гірчичний соус, перемішати.
-
Залишити рибу маринуватися на 20-30 хвилин (можна і довше).
-
Перекласти рибу разом із соусом та цибулею у форму для запікання.
-
Запікати страву при 180 градусах 20-30 хвилин.
Скумбрія добре поєднується з картоплею та рисом. Також вона смачна й у холодному вигляді. Приємного апетиту!
Раніше ми писали, як приготувати котлети з "шапочкою" з картоплі та сиру. Це простий рецепт для сімейної вечері.