Скумбрія запечена у гірчичному соусі

Читать на русском
Автор
Скумбрія запечена у гірчичному соусі
  • 50 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 161 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    161 Ккал

  • Білки

    15 г

  • Жири

    14 г

  • Вуглеводи

    5 г

Скумбрія є простою, бюджетною, але при цьому смачною рибкою. Її маринують, запікають чи засолюють. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом скумбрії у смачному маринаді.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Скумбрію помити, почистити, нарізати на шматочки.

  2. img

    Скласти шматки риби у глибоку миску.

  3. img

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями, додати до риби.

  4. img

    Приготувати гірчичний соус, змішавши гірчицю, майонез, соєвий соус.

  5. img

    Додати до скумбрії та цибулі гірчичний соус, перемішати.

  6. Залишити рибу маринуватися на 20-30 хвилин (можна і довше).

  7. img

    Перекласти рибу разом із соусом та цибулею у форму для запікання.

  8. img

    Запікати страву при 180 градусах 20-30 хвилин.

Скумбрія добре поєднується з картоплею та рисом. Також вона смачна й у холодному вигляді. Приємного апетиту!

Раніше ми писали, як приготувати котлети з "шапочкою" з картоплі та сиру. Це простий рецепт для сімейної вечері.