-
2 г
Приготування
-
10
порцій
Ситна, смачна та комфортна кулінарія — основа харчування в осінньо-зимовий період. Саме в холоди хочеться чогось поживного, простого та апетитного. Пропонуємо рецепт смачного рагу.
Попри те, що є чіткий список інгредієнтів, рецепт повністю універсальний — можна заміняти одні овочі іншими до власного смаку. Рецептом поділились на кулінарному ютуб-каналі "Касіна кухня".
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 кг
-
1
-
500 гр
-
200 гр
-
200 гр
-
5 шт
-
200 гр
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
Етапи приготування
-
Миємо всі продукти. Цибульку очищаємо, нарізаємо та викладаємо на розігріту сковороду з олією. Чистимо моркву та додаємо до цибулі. Наступною шаткуємо капусту та частинами обсмажуємо в сковороді. Додаємо склянку води.
-
Чистимо і ріжемо невеликими кубиками картоплю. Коли капуста обсмажиться і буде напівготова, висипаємо її в каструлю. Після цього обсмажуємо картоплю. Перекладаємо її каструлю та ріжемо перець соломкою. Теж обсмажуємо на олії. Перекладаємо перець в каструлю та обсмажуємо м’ясо, нарізане кубиком. Коли воно обсмажиться, додаємо часник, подрібнений будь-яким зручним способом. Додаємо до м'яса разом з помідорами або томатною пастою.
-
Все разом недовго тушкуємо та висипаємо в каструлю. Вмикаємо під нею невеликий вогонь, перемішуємо вміст і тушкуємо на малому вогні від 15 до 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності додаємо сіль та перець, а також консервований горошок.
В тарілці кожну порцію прикрашаємо зеленню. Це ситно, смачно та ароматно. Також ми розповідали, як апетитно приготувати картоплю до святкового столу.