Овочеве рагу з м’ясом

Читать на русском
Автор
19
  • 2 г

    Приготування

  • 10

    порцій

Ситна, смачна та комфортна кулінарія — основа харчування в осінньо-зимовий період. Саме в холоди хочеться чогось поживного, простого та апетитного. Пропонуємо рецепт смачного рагу.

Попри те, що є чіткий список інгредієнтів, рецепт повністю універсальний — можна заміняти одні овочі іншими до власного смаку. Рецептом поділились на кулінарному ютуб-каналі "Касіна кухня".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Миємо всі продукти. Цибульку очищаємо, нарізаємо та викладаємо на розігріту сковороду з олією. Чистимо моркву та додаємо до цибулі. Наступною шаткуємо капусту та частинами обсмажуємо в сковороді. Додаємо склянку води.

  2. Чистимо і ріжемо невеликими кубиками картоплю. Коли капуста обсмажиться і буде напівготова, висипаємо її в каструлю. Після цього обсмажуємо картоплю. Перекладаємо її каструлю та ріжемо перець соломкою. Теж обсмажуємо на олії. Перекладаємо перець в каструлю та обсмажуємо м’ясо, нарізане кубиком. Коли воно обсмажиться, додаємо часник, подрібнений будь-яким зручним способом. Додаємо до м'яса разом з помідорами або томатною пастою.

  3. Все разом недовго тушкуємо та висипаємо в каструлю. Вмикаємо під нею невеликий вогонь, перемішуємо вміст і тушкуємо на малому вогні від 15 до 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності додаємо сіль та перець, а також консервований горошок.

В тарілці кожну порцію прикрашаємо зеленню. Це ситно, смачно та ароматно. Також ми розповідали, як апетитно приготувати картоплю до святкового столу.