Курячі крильця в кисло-солодкому соусі

Читать на русском
Автор
109
  • 25 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 181 Ккал

    / 100 гр

Господині люблять куряче м’ясо, оскільки воно готується швидко, виходить смачним і при правильному приготуванні соковитим. Зокрема курячі крильця можуть бути не лише доповненням до гарніру, а й чудовою закускою до пива. Сьогодні ми хочемо поділитись рецептом маринаду до цього м’яса. Крильця виходять надзвичайно ароматними, з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Курячі крила ретельно вимити та обсушити. За бажанням можна відрізати кінчики.

  2. У великій мисці з’єднати олію, винний оцет, пропущені через прес зубчики часнику, коричневий цукор, паприку, сіль та перець. Все ретельно перемішати.

  3. Викласти в миску з маринадом підготовлені крила і ретельно перемішати.

  4. Перекласти крила у застелену пергаментом форму для запікання в один шар. Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин до золотистої скоринки.

Перекладіть курячі крильця в кисло-солодкому соусі на тарілку і подавайте до столу. Приємного апетиту!