-
25 хв
Приготування
-
4
порції
-
181 Ккал
/ 100 гр
Господині люблять куряче м’ясо, оскільки воно готується швидко, виходить смачним і при правильному приготуванні соковитим. Зокрема курячі крильця можуть бути не лише доповненням до гарніру, а й чудовою закускою до пива. Сьогодні ми хочемо поділитись рецептом маринаду до цього м’яса. Крильця виходять надзвичайно ароматними, з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
120 мл
-
4 шт
-
1 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
-
100 мл
-
800 гр
Етапи приготування
-
Курячі крила ретельно вимити та обсушити. За бажанням можна відрізати кінчики.
-
У великій мисці з’єднати олію, винний оцет, пропущені через прес зубчики часнику, коричневий цукор, паприку, сіль та перець. Все ретельно перемішати.
-
Викласти в миску з маринадом підготовлені крила і ретельно перемішати.
-
Перекласти крила у застелену пергаментом форму для запікання в один шар. Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин до золотистої скоринки.
Перекладіть курячі крильця в кисло-солодкому соусі на тарілку і подавайте до столу. Приємного апетиту!