Паста "Карбонара" з беконом та вершками

Читать на русском
Автор
16
  • 35 хв

    Приготування

  • 3

    порції

  • 73 Ккал

    / 100 гр

Коли часу готувати немає, але хочеться чогось смачного та ситного, чудовим варіантом буде приготувати пасту "Карбонару". Це ситна, але смачна страва, яка, до того ж, просто готується.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Соус

Для декору

Етапи приготування

  1. Спагетті відварити у підсоленій воді до стану аль денте. Воду злити, пасту збризнути оливковою олією, перемішати.

  2. Підготувати продукти для соусу. Бекон нарізати кубиками, обсмажити до золотистого кольору середньому вогні, періодично помішуючи.

  3. Влити у сковороду вершки, перемішати.

  4. Додати в соус італійські трави, мелений перець та сіль, перемішати.

  5. Викласти в сковороду пасту і обережно перемішати, потримати на вогні блюдо близько однієї хвилини, щоб добре прогрілося. Зняти сковороду із плити.

  6. Додати до пасти карбонару сирий жовток і швидко перемішати так, щоб жовток розійшовся по всій страві.

Пасту "Карбонару" варто подавати у гарячому вигляді, прикрасивши листочками базиліка. Смачного!