Паста "Карбонара" з беконом та вершками

Читать на русском
Автор
Паста "Карбонара" з беконом та вершками
  • 35 хв

    Приготування

  • 3

    порції

  • 73 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    73 Ккал

  • Білки

    3 г

  • Жири

    4 г

  • Вуглеводи

    5 г

Коли часу готувати немає, але хочеться чогось смачного та ситного, чудовим варіантом буде приготувати пасту "Карбонару". Це ситна, але смачна страва, яка, до того ж, просто готується.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Соус

Для декору

Етапи приготування

  1. img

    Спагетті відварити у підсоленій воді до стану аль денте. Воду злити, пасту збризнути оливковою олією, перемішати.

  2. img

    Підготувати продукти для соусу. Бекон нарізати кубиками, обсмажити до золотистого кольору середньому вогні, періодично помішуючи.

  3. img

    Влити у сковороду вершки, перемішати.

  4. img

    Додати в соус італійські трави, мелений перець та сіль, перемішати.

  5. img

    Викласти в сковороду пасту і обережно перемішати, потримати на вогні блюдо близько однієї хвилини, щоб добре прогрілося. Зняти сковороду із плити.

  6. img

    Додати до пасти карбонару сирий жовток і швидко перемішати так, щоб жовток розійшовся по всій страві.

Пасту "Карбонару" варто подавати у гарячому вигляді, прикрасивши листочками базиліка. Смачного!