Запечена грудинка (відео)

Читать на русском
Автор
9
  • 2 г

    Приготування

  • 12

    порцій

  • 117 Ккал

    / 100 гр

Грудинка, запечена в фользі в духовці, стає дуже м'якою та соковитою. Вона завжди виглядає елегантно та святково, додаючи урочистості будь-якому столу. Спеції та прянощі можна вибирати за власним бажанням.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Для маринаду

Етапи приготування

  1. Грудинку промити та просушити паперовим рушником.

  2. Почистити часник та розрізати зубчики навпіл. Ножем зробити невеликі надрізи у м'ясі та закласти часник всередину.

  3. В мисочці змішати всі інгредієнти для маринаду.

  4. Грудинку покласти на фольгу та змастити ретельно маринадом з усіх сторін. Загорнути в фольгу в два шари та залишити маринуватися мінімум на 2 години, а краще на ніч.

  5. Розігріти духовку до 190 та готувати м'ясо протягом 80 хвилин.

  6. Після цього розгорнути фольгу, змастити грудинку знову маринадом та відправити в духовку ще на 20 хвилин при температурі 200 градусів, щоб отримати золотисту скоринку.

  7. Після охолодження готову грудинку зберігати в холодильнику.

Ця страва неодмінно порадує рідних своїм смаком! Куштувати можна як у гарячому, так і у холодному виді. Смачного!