Запечена грудинка (відео)

Читать на русском
Автор
Запечена грудинка (відео)
  • 2 г

    Приготування

  • 12

    порцій

  • 117 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    117 Ккал

  • Білки

    20 г

  • Жири

    7 г

  • Вуглеводи

    1 г

Грудинка, запечена в фользі в духовці, стає дуже м'якою та соковитою. Вона завжди виглядає елегантно та святково, додаючи урочистості будь-якому столу. Спеції та прянощі можна вибирати за власним бажанням.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Для маринаду

Етапи приготування

  1. img

    Грудинку промити та просушити паперовим рушником.

  2. img

    Почистити часник та розрізати зубчики навпіл. Ножем зробити невеликі надрізи у м'ясі та закласти часник всередину.

  3. img

    В мисочці змішати всі інгредієнти для маринаду.

  4. img

    Грудинку покласти на фольгу та змастити ретельно маринадом з усіх сторін. Загорнути в фольгу в два шари та залишити маринуватися мінімум на 2 години, а краще на ніч.

  5. Розігріти духовку до 190 та готувати м'ясо протягом 80 хвилин.

  6. img

    Після цього розгорнути фольгу, змастити грудинку знову маринадом та відправити в духовку ще на 20 хвилин при температурі 200 градусів, щоб отримати золотисту скоринку.

  7. img

    Після охолодження готову грудинку зберігати в холодильнику.

Ця страва неодмінно порадує рідних своїм смаком! Куштувати можна як у гарячому, так і у холодному виді. Смачного!