-
2 г
Приготування
-
12
порцій
-
117 Ккал
/ 100 гр
Грудинка, запечена в фользі в духовці, стає дуже м'якою та соковитою. Вона завжди виглядає елегантно та святково, додаючи урочистості будь-якому столу. Спеції та прянощі можна вибирати за власним бажанням.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
2 кг
-
5 шт
Для маринаду
-
2 ст. л
-
2 ч. л
-
1 ст. л
-
1 ч. л
-
2 ст. л
-
1 ст. л
-
2 ст. л
Етапи приготування
-
Грудинку промити та просушити паперовим рушником.
-
Почистити часник та розрізати зубчики навпіл. Ножем зробити невеликі надрізи у м'ясі та закласти часник всередину.
-
В мисочці змішати всі інгредієнти для маринаду.
-
Грудинку покласти на фольгу та змастити ретельно маринадом з усіх сторін. Загорнути в фольгу в два шари та залишити маринуватися мінімум на 2 години, а краще на ніч.
-
Розігріти духовку до 190 та готувати м'ясо протягом 80 хвилин.
-
Після цього розгорнути фольгу, змастити грудинку знову маринадом та відправити в духовку ще на 20 хвилин при температурі 200 градусів, щоб отримати золотисту скоринку.
-
Після охолодження готову грудинку зберігати в холодильнику.
Ця страва неодмінно порадує рідних своїм смаком! Куштувати можна як у гарячому, так і у холодному виді. Смачного!