-
55 хв
Приготування
-
4
порції
-
165 Ккал
/ 100 гр
Курячі ніжки у клярі на сковороді – це страва, яка підкорює як дорослих, так і дітей. Зовні вони вкриті апетитною хрусткою скоринкою, а всередині залишаються м’якими та соковитими. Що може бути смачнішим? Побалуйте своїх рідних і близьких, приготувавши їм цю страву з чудовим смаком!
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
600 гр
-
1 шт
-
100 мл
-
4 ст. л
-
80 мл
-
1 ст. л
-
1 ч. л
Етапи приготування
-
Вимийте курячі гомілки, потім обсушіть їх за допомогою паперового рушника. Посоліть і приправте спеціями на ваш смак.
-
У невеликій мисці збийте яйце з молоком і щіпкою солі, доки суміш не стане однорідною.
-
Обваляйте кожну гомілку спочатку в муці, потім вмочіть в яєчну суміш, а після цього обваляйте в панірувальних сухарях.
-
Розігрійте сковороду з достатньою кількістю олії на середньому вогні. Обсмажуйте гомілки з усіх боків до утворення золотистої скоринки. Готуйте близько 15-20 хвилин, залежно від розміру гомілок.
-
Викладіть готові гомілки на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії. Подайте страву гарячим із гарніром на ваш вибір.
Курячі ніжки можна подати до картоплі, рису або овочевого салату. Смачного!