Курячі гомілки в клярі на сковороді

Читать на русском
Автор
324
  • 55 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 165 Ккал

    / 100 гр

Курячі ніжки у клярі на сковороді – це страва, яка підкорює як дорослих, так і дітей. Зовні вони вкриті апетитною хрусткою скоринкою, а всередині залишаються м’якими та соковитими. Що може бути смачнішим? Побалуйте своїх рідних і близьких, приготувавши їм цю страву з чудовим смаком!

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Вимийте курячі гомілки, потім обсушіть їх за допомогою паперового рушника. Посоліть і приправте спеціями на ваш смак.

  2. У невеликій мисці збийте яйце з молоком і щіпкою солі, доки суміш не стане однорідною.

  3. Обваляйте кожну гомілку спочатку в муці, потім вмочіть в яєчну суміш, а після цього обваляйте в панірувальних сухарях.

  4. Розігрійте сковороду з достатньою кількістю олії на середньому вогні. Обсмажуйте гомілки з усіх боків до утворення золотистої скоринки. Готуйте близько 15-20 хвилин, залежно від розміру гомілок.

  5. Викладіть готові гомілки на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії. Подайте страву гарячим із гарніром на ваш вибір.

Курячі ніжки можна подати до картоплі, рису або овочевого салату. Смачного!