Курячі гомілки в клярі на сковороді

Читать на русском
Автор
Курячі гомілки в клярі на сковороді
  • 55 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 165 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    165 Ккал

  • Білки

    13 г

  • Жири

    17 г

  • Вуглеводи

    5 г

Курячі ніжки у клярі на сковороді – це страва, яка підкорює як дорослих, так і дітей. Зовні вони вкриті апетитною хрусткою скоринкою, а всередині залишаються м’якими та соковитими. Що може бути смачнішим? Побалуйте своїх рідних і близьких, приготувавши їм цю страву з чудовим смаком!

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Вимийте курячі гомілки, потім обсушіть їх за допомогою паперового рушника. Посоліть і приправте спеціями на ваш смак.

  2. img

    У невеликій мисці збийте яйце з молоком і щіпкою солі, доки суміш не стане однорідною.

  3. img

    Обваляйте кожну гомілку спочатку в муці, потім вмочіть в яєчну суміш, а після цього обваляйте в панірувальних сухарях.

  4. img

    Розігрійте сковороду з достатньою кількістю олії на середньому вогні. Обсмажуйте гомілки з усіх боків до утворення золотистої скоринки. Готуйте близько 15-20 хвилин, залежно від розміру гомілок.

  5. img

    Викладіть готові гомілки на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії. Подайте страву гарячим із гарніром на ваш вибір.

Курячі ніжки можна подати до картоплі, рису або овочевого салату. Смачного!