-
3 г
Приготування
-
8
порцій
-
157 Ккал
/ 100 гр
Кулінарне задоволення, створене своїми руками: смачно, просто та доступно! Запечена курка з мандаринами – це витончене поєднання ніжного м’яса та солодко-пряного аромату цитрусових. Така курочка ідеально доповнить ваш святковий стіл на Новий рік, подарувавши атмосферу затишку та незабутній смак.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
3 шт
Маринад
-
50 мл
-
2 шт
-
3 ст. л
-
2 ст. л
-
1 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
-
1 шт
-
5 гр
Етапи приготування
-
Приготувати маринад, з’єднавши в мисці мандариновий сік, соєвий соус, олію, мед, пропущені через прес зубчики часнику, сіль і перець. Все ретельно перемішати.
-
Курку обмазати маринадом усередині та зовні та прибрати в холодильник на 2 години.
-
Мандарини ретельно промити, обсушити і, не очищаючи від шкірки, нарізати часточками.
-
Нафарширувати тушку мандаринами, зверху полити маринадом. При необхідності скріпити черевце зубочистками, ніжки зв’язати.
-
Запікати курку в розігрітій до 180℃ духовці близько 1 години або довше до готовності. Періодично поливати птицю соком із дна форми.
Викладіть запечену курку з мандаринами на блюдо. Для прикраси використовуйте свіжі мандарини та гілочки розмарину. Подавайте з гарніром із запеченої або відвареної картоплі. Смачного!