Соковиті курячі котлети

Читать на русском
Автор
18
  • 1 г

    Приготування

  • 20

    порцій

Курятину господині люблять за швидкість приготування цього м'яса, смак та дієтичність. Однак інколи куряче м'ясо виходить сухуватим.

Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати котлети з курятини, які вийдуть ароматними та соковитими. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "lizaglinskaya".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Нарізати великими шматками картоплю та цибулю.

  2. Нарізати невеликими шматочками філе.

  3. Нарізати шматочками м'якуш батона і залити молоком.

  4. Пропустити усі підготовлені інгредієнти через м'ясорубку. Посолити та поперчити (за бажанням). Перемішати.

  5. Накрити харчовою плівкою та прибрати у холодильник на 1 годину.

  6. Сформувати котлети, злегка присипте манкою.

  7. Обсмажити котлети на розігрітій олії до золотистості. Довести до готовності під кришкою.

Подавати такі котлетки смачно з будь-яким гарніром на кшталт пасти, гречки або картоплі. Смачного!