-
1 г
Приготування
-
20
порцій
Курятину господині люблять за швидкість приготування цього м'яса, смак та дієтичність. Однак інколи куряче м'ясо виходить сухуватим.
Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати котлети з курятини, які вийдуть ароматними та соковитими. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "lizaglinskaya".
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
1 кг
-
350 гр
-
300 гр
-
150 мл
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
150 гр
-
за смаком
Етапи приготування
-
Нарізати великими шматками картоплю та цибулю.
-
Нарізати невеликими шматочками філе.
-
Нарізати шматочками м'якуш батона і залити молоком.
-
Пропустити усі підготовлені інгредієнти через м'ясорубку. Посолити та поперчити (за бажанням). Перемішати.
-
Накрити харчовою плівкою та прибрати у холодильник на 1 годину.
-
Сформувати котлети, злегка присипте манкою.
-
Обсмажити котлети на розігрітій олії до золотистості. Довести до готовності під кришкою.
Подавати такі котлетки смачно з будь-яким гарніром на кшталт пасти, гречки або картоплі. Смачного!