Оладки з печінки (відео)

Читать на русском
Автор
23
  • 1 г

    Приготування

  • 20

    порцій

Печінка є смачним, корисним та бюджетним продуктом, яка, однак, подобається не всім. Цей субпродукт можна посмажити просто так з яблуками, приготувати печінковий тортик або ж посмажити оладки.

Саме рецептом таких ми сьогодні й хочемо поділитися. А опублікували його на YouTube-каналі "Liza Glinskaya".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Відварити гречку у підсоленій воді.

  2. Нарізати цибулю та моркву. Обсмажити на пательні.

  3. Перебити в комбайні печінку, гречку та моркву з цибулею.

  4. Додати яйця, сіль за смаком, чорний перець, за бажанням, перемішати.

  5. Обсмажити на розігрітій пательні із додаванням олії по пару хвилин з кожного боку, аби не пересушити.

  6. Викласти оладки на тарілку з паперовим рушником.

Такі оладки стануть повноцінним обідом або вечерею. Смачного!