-
1 г
Приготування
-
20
порцій
Печінка є смачним, корисним та бюджетним продуктом, яка, однак, подобається не всім. Цей субпродукт можна посмажити просто так з яблуками, приготувати печінковий тортик або ж посмажити оладки.
Саме рецептом таких ми сьогодні й хочемо поділитися. А опублікували його на YouTube-каналі "Liza Glinskaya".
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
150 мл
-
300 мл
-
за смаком
-
2 шт
-
1 шт
-
2 шт
-
за смаком
Етапи приготування
-
Відварити гречку у підсоленій воді.
-
Нарізати цибулю та моркву. Обсмажити на пательні.
-
Перебити в комбайні печінку, гречку та моркву з цибулею.
-
Додати яйця, сіль за смаком, чорний перець, за бажанням, перемішати.
-
Обсмажити на розігрітій пательні із додаванням олії по пару хвилин з кожного боку, аби не пересушити.
-
Викласти оладки на тарілку з паперовим рушником.
Такі оладки стануть повноцінним обідом або вечерею. Смачного!