Рибні тефтелі «Старий і море»
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 3
-
20 мин
Приготовление
-
3
порции
Рибні тефтелі - смачна і поживна страва, нітрохи не гірша від м'ясних тефтелей або рибних котлет. Готують їх з рибного фаршу із додаванням хліба, яєчного жовтка та зелені. Обов'язково спробуйте приготувати!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
300 г
-
1 шматочок
-
0,5 ст
-
1/4 шт
-
1/2 ч.л.
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Як подавати
Готові тефтельки викладаємо на тарілку, поливаємо розтопленим вершковим маслом і подаємо діткам з порцією овочевого салату та с пюре чи гречкой.
Смачного!