Рибні тефтелі «Старий і море»

Автор
Рибні тефтелі «Старий і море»
  • 20 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Рибні тефтелі - смачна і поживна страва, нітрохи не гірша від м'ясних тефтелей або рибних котлет. Готують їх з рибного фаршу із додаванням хліба, яєчного жовтка та зелені. Обов'язково спробуйте приготувати!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Рибне філе очистити від шкіри та кісток у разі необхідності.Хліб розмочити в холодній воді.Філе разом з хлібом двічі пропустити через м'ясорубку.До подрібненого рибного філе додати жовток, подрібнений кріп і вершкове масло.Посолити і перемішати міксером або лопаткою.Зробити з фаршу невеликі кульки, викласти їх до кастрюльки.Наполовину залити водою і поставити на 20-30 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.

Як подавати

Готові тефтельки викладаємо на тарілку, поливаємо розтопленим вершковим маслом і подаємо діткам з порцією овочевого салату та с пюре чи гречкой.

Смачного!