Рибні тефтелі «Старий і море»
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
-
3
порции
Рибні тефтелі - смачна і поживна страва, нітрохи не гірша від м'ясних тефтелей або рибних котлет. Готують їх з рибного фаршу із додаванням хліба, яєчного жовтка та зелені. Обов'язково спробуйте приготувати!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
300 г
-
1 шматочок
-
0,5 ст
-
1/4 шт
-
1/2 ч.л.
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Рибне філе очистити від шкіри та кісток у разі необхідності.Хліб розмочити в холодній воді.Філе разом з хлібом двічі пропустити через м'ясорубку.До подрібненого рибного філе додати жовток, подрібнений кріп і вершкове масло.Посолити і перемішати міксером або лопаткою.Зробити з фаршу невеликі кульки, викласти їх до кастрюльки.Наполовину залити водою і поставити на 20-30 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.Як подавати
Готові тефтельки викладаємо на тарілку, поливаємо розтопленим вершковим маслом і подаємо діткам з порцією овочевого салату та с пюре чи гречкой.
Смачного!