Забуті рецепти української кухні: Горохляники
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 1
-
8 ч
Приготовление
-
6
порций
Це старовинне українське блюдо було дуже популярним до 50-х років. Зараз його майже не готують. А жаль, з ніжним йогуртовим соусом та сметаною оладки з гороху смакують залюбки!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 скл.
-
2 скл.
-
5 ст.л.
-
0.5 ч.л.
-
0.5 ч.л.
-
1 ч.л.
-
100 мл
-
1 шт.
-
5 ст.л.
-
1 шт.
Способ приготовления
Смачно подавати з:
Шкварками, товченим часником, олією, сметаною або йогуртовим соусом
"Забуті рецепти української кухні" - проект SMAK.UA, в рамках якого ми публікуємо незаслужено забуті рецепти української кухні, які могли б бути цікаві і в сучасний час. Добірку цих рецептів ви зможете знайти ТУТ.