Виходять тонкими, ажурними та не рвуться: найвдаліший рецепт млинців (відео)

Читать на русском
Автор
10
  • 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 249 Ккал

    / 100 гр

Приготувати тонкі млинці на молоці не завжди вдається ідеально. Часто тісто рветься прямо на сковорідці або починає пригорати. Щоб досягти гарного результату, варто скористатися перевіреним способом. Одне із основних правил - не додавати багато олії під час смаження, аби млинці не були занадто жирними.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Змішати в мисці яйця, сіль, цукор, склянку молока.

  2. img

    Просіяти борошно і добре перемішати, поки всі грудочки не зникнуть.

  3. img

    Влити молоко, що залишилося, перемішати до однорідності.

  4. Додати олію і знову перемішати.

  5. Розігріти добре сковорідку і змастити лише сковорідку лише один раз.

  6. img

    Смажити млинці з обох сторін.

Млинці на молоці виходять дуже смачними, не підсихають, легко згортаються. Вони чудові не лише як випічка до сімейного чаювання, але і для фарширування різними начинками, солодкими та несолодкими.

Раніше ми писали, як приготувати пухкі оладки на кефірі. Вони вийдуть надзвичайно смачними та ароматними.