Виходять тонкими, ажурними та не рвуться: найвдаліший рецепт млинців (відео)
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
30 хв
Приготування
-
4
порції
-
249 Ккал
/ 100 гр
Приготувати тонкі млинці на молоці не завжди вдається ідеально. Часто тісто рветься прямо на сковорідці або починає пригорати. Щоб досягти гарного результату, варто скористатися перевіреним способом. Одне із основних правил - не додавати багато олії під час смаження, аби млинці не були занадто жирними.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
2 шт
-
2 шт
-
1 шт
-
1 ст. л
-
за смаком
-
2 ст. л
Етапи приготування
-
Змішати в мисці яйця, сіль, цукор, склянку молока.
-
Просіяти борошно і добре перемішати, поки всі грудочки не зникнуть.
-
Влити молоко, що залишилося, перемішати до однорідності.
-
Додати олію і знову перемішати.
-
Розігріти добре сковорідку і змастити лише сковорідку лише один раз.
-
Смажити млинці з обох сторін.
Млинці на молоці виходять дуже смачними, не підсихають, легко згортаються. Вони чудові не лише як випічка до сімейного чаювання, але і для фарширування різними начинками, солодкими та несолодкими.
Раніше ми писали, як приготувати пухкі оладки на кефірі. Вони вийдуть надзвичайно смачними та ароматними.