Виходять тонкими, ажурними та не рвуться: найвдаліший рецепт млинців (відео)

Читать на русском
Автор
Виходять тонкими, ажурними та не рвуться: найвдаліший рецепт млинців (відео)
  • 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 249 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    249 Ккал

  • Білки

    7 г

  • Жири

    8 г

  • Вуглеводи

    21 г

Приготувати тонкі млинці на молоці не завжди вдається ідеально. Часто тісто рветься прямо на сковорідці або починає пригорати. Щоб досягти гарного результату, варто скористатися перевіреним способом. Одне із основних правил - не додавати багато олії під час смаження, аби млинці не були занадто жирними.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Змішати в мисці яйця, сіль, цукор, склянку молока.

  2. img

    Просіяти борошно і добре перемішати, поки всі грудочки не зникнуть.

  3. img

    Влити молоко, що залишилося, перемішати до однорідності.

  4. Додати олію і знову перемішати.

  5. Розігріти добре сковорідку і змастити лише сковорідку лише один раз.

  6. img

    Смажити млинці з обох сторін.

Млинці на молоці виходять дуже смачними, не підсихають, легко згортаються. Вони чудові не лише як випічка до сімейного чаювання, але і для фарширування різними начинками, солодкими та несолодкими.

Раніше ми писали, як приготувати пухкі оладки на кефірі. Вони вийдуть надзвичайно смачними та ароматними.