Пухкі оладки на кефірі

Читать на русском
Автор
6
  • 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 356 Ккал

    / 100 гр

Рецептів приготування оладок є багато. Хтось готує їх на молоці, хтось на дріжджах, але найсмачніші та найапетитніші виходять на кефірі. Саме рецептом таких ми сьогодні хочемо поділитися. Їх можна приготувати на сніданок із доступних продуктів.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Яйця збити з цукром та сіллю.

  2. img

    Додати теплий кефір, перемішати.

  3. img

    Додати просіяні соду та борошно, перемішати, щоб не було грудочок. Борошна може знадобитися більше або менше.

  4. img

    Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду з обох сторін до золотистості на маленькому вогні.

Таку страву смачно їсти з джемом, згущеним молоком або сметаною. Смачного!

Раніше ми публікували рецепт "Свинини у шубі". Це соковита страва для затишної вечері.