-
30 хв
Приготування
-
4
порції
-
356 Ккал
/ 100 гр
Рецептів приготування оладок є багато. Хтось готує їх на молоці, хтось на дріжджах, але найсмачніші та найапетитніші виходять на кефірі. Саме рецептом таких ми сьогодні хочемо поділитися. Їх можна приготувати на сніданок із доступних продуктів.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
2 ст. л
-
220 гр
-
0.3 ч. л
-
за смаком
-
50 мл
Етапи приготування
-
Яйця збити з цукром та сіллю.
-
Додати теплий кефір, перемішати.
-
Додати просіяні соду та борошно, перемішати, щоб не було грудочок. Борошна може знадобитися більше або менше.
-
Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду з обох сторін до золотистості на маленькому вогні.
Таку страву смачно їсти з джемом, згущеним молоком або сметаною. Смачного!
Раніше ми публікували рецепт "Свинини у шубі". Це соковита страва для затишної вечері.