Пухкі оладки на кефірі

Читать на русском
Автор
Пухкі оладки на кефірі
  • 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 356 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    356 Ккал

  • Білки

    7 г

  • Жири

    10 г

  • Вуглеводи

    32 г

Рецептів приготування оладок є багато. Хтось готує їх на молоці, хтось на дріжджах, але найсмачніші та найапетитніші виходять на кефірі. Саме рецептом таких ми сьогодні хочемо поділитися. Їх можна приготувати на сніданок із доступних продуктів.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Яйця збити з цукром та сіллю.

  2. img

    Додати теплий кефір, перемішати.

  3. img

    Додати просіяні соду та борошно, перемішати, щоб не було грудочок. Борошна може знадобитися більше або менше.

  4. img

    Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду з обох сторін до золотистості на маленькому вогні.

Таку страву смачно їсти з джемом, згущеним молоком або сметаною. Смачного!

Раніше ми публікували рецепт "Свинини у шубі". Це соковита страва для затишної вечері.