Домашні цукерки "Рафаелло"

Читать на русском
Автор
19
  • 20 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Домашні солодощі можуть бути простими і не менш смачними, ніж у магазині. Пропонуємо рецепт чудових цукерок "а-ля Рафаелло".

Ці ніжні кульки у кокосовій стружці приховують всередині справжній скарб — горішок мигдалю. Дуже схоже на оригінальні цукерки, але ви точно знаєте, що вони приготовані з простих та якісних продуктів. Як їх приготувати, у своєму телеграм-каналі розповів кухар і ресторатор Євген Клопотенко.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Масло для приготування цукерок повинне бути кімнатної температури. Тому його краще викласти заздалегідь — так з ним буде простіше працювати. Перекладіть м’яке масло у миску та влийте туди згущене молоко. Все ретельно перемішайте лопаткою.

  2. У масу додайте ванільний цукор та 200 грамів кокосової стружки від загальної кількості. Все ретельно вимішайте. Маса повинна бути густою і легко ліпитись.

  3. Сформуйте з кокосової маси невеличкі кульки. Це зручно робити у рукавичках або вологими руками. Викладіть їх на дошку, присипану кокосовою стружкою. Усередині кожної кульки зробіть виїмку і закладіть по 1 горішку мигдалю. Поновіть форму, ще кілька разів прокатавши.

  4. Обваляйте кожну кульку у кокосовій стружці. Викладіть цукерки на тарілку або у контейнер з герметичною кришкою та відправте в холодильник мінімум на 1 годину.

Коли цукерки стабілізуються, вони будуть добре тримати форму. Це дуже ніжно, ефектно та смачно. Також ми розповідали, як приготувати вдома банановий крем для тортів.