
-
20 хв
Приготування
-
4
порції
-
-
1
Домашні солодощі можуть бути простими і не менш смачними, ніж у магазині. Пропонуємо рецепт чудових цукерок "а-ля Рафаелло".
Ці ніжні кульки у кокосовій стружці приховують всередині справжній скарб — горішок мигдалю. Дуже схоже на оригінальні цукерки, але ви точно знаєте, що вони приготовані з простих та якісних продуктів. Як їх приготувати, у своєму телеграм-каналі розповів кухар і ресторатор Євген Клопотенко.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
180 г
-
290 мл
-
250 г
-
10 г
-
120 г
Етапи приготування
-
Масло для приготування цукерок повинне бути кімнатної температури. Тому його краще викласти заздалегідь — так з ним буде простіше працювати. Перекладіть м’яке масло у миску та влийте туди згущене молоко. Все ретельно перемішайте лопаткою.
-
У масу додайте ванільний цукор та 200 грамів кокосової стружки від загальної кількості. Все ретельно вимішайте. Маса повинна бути густою і легко ліпитись.
-
Сформуйте з кокосової маси невеличкі кульки. Це зручно робити у рукавичках або вологими руками. Викладіть їх на дошку, присипану кокосовою стружкою. Усередині кожної кульки зробіть виїмку і закладіть по 1 горішку мигдалю. Поновіть форму, ще кілька разів прокатавши.
-
Обваляйте кожну кульку у кокосовій стружці. Викладіть цукерки на тарілку або у контейнер з герметичною кришкою та відправте в холодильник мінімум на 1 годину.
Коли цукерки стабілізуються, вони будуть добре тримати форму. Це дуже ніжно, ефектно та смачно. Також ми розповідали, як приготувати вдома банановий крем для тортів.
Комментарі
5,0
1 коментар
Bohdan Merida
5
спробую