Черговий рецепт смачної скумбрії: від риби під цим маринадом залишаться лише кісточки

Читати російською
Автор

Просто пальчики оближеш!

Скумбрія є досить популярною рибою на українському ринку. Вона смачна, відносно недорога та корисна.

Відповідно й варіантів її приготування є немало: скумбрію маринують, консервують чи запікають. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом запеченої скумбрії, попередньо замаринованої у смачному маринаді. А опублікували його на Instagram-сторінці "mil_alexx".

Як приготувати запечену скумбрію

Інгредієнти:

  • скумбрія — 2 філе;

Соус:

  • сіль і перець;
  • коріандр — 1 ч. л.;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • перець чилі — дрібна;
  • оливкова олія — 2-3 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Для приготування соусу у тарілці змішати спеції з олією.
  2. Рибу почистити та зробити надрізи, аби краще увібралися спеції.
  3. Змастити рибу спеціями з обох боків.
  4. Викласти її на деко та запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-17 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати паштет з копченої скумбрії. Близькі з’їдять цю страву разом із тарілкою.