Черговий рецепт смачної скумбрії: від риби під цим маринадом залишаться лише кісточки

Читать на русском
Автор
Бюджетна та проста, але така смачна рибка
Бюджетна та проста, але така смачна рибка. Фото 1000.menu

Просто пальчики оближеш!

Скумбрія є досить популярною рибою на українському ринку. Вона смачна, відносно недорога та корисна.

Відповідно й варіантів її приготування є немало: скумбрію маринують, консервують чи запікають. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом запеченої скумбрії, попередньо замаринованої у смачному маринаді. А опублікували його на Instagram-сторінці "mil_alexx".

Як приготувати запечену скумбрію

Інгредієнти:

  • скумбрія — 2 філе;

Соус:

  • сіль і перець;
  • коріандр — 1 ч. л.;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • перець чилі — дрібна;
  • оливкова олія — 2-3 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Для приготування соусу у тарілці змішати спеції з олією.
  2. Рибу почистити та зробити надрізи, аби краще увібралися спеції.
  3. Змастити рибу спеціями з обох боків.
  4. Викласти її на деко та запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-17 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати паштет з копченої скумбрії. Близькі з’їдять цю страву разом із тарілкою.