Черговий рецепт смачної скумбрії: від риби під цим маринадом залишаться лише кісточки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Бюджетна та проста, але така смачна рибка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/77/389f20d0-cf1516bcdb4eaf621ba7aa9cfd3c977c.jpg?v=0567_1)
Просто пальчики оближеш!
Скумбрія є досить популярною рибою на українському ринку. Вона смачна, відносно недорога та корисна.
Відповідно й варіантів її приготування є немало: скумбрію маринують, консервують чи запікають. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом запеченої скумбрії, попередньо замаринованої у смачному маринаді. А опублікували його на Instagram-сторінці "mil_alexx".
Як приготувати запечену скумбрію
Інгредієнти:
- скумбрія — 2 філе;
Соус:
- сіль і перець;
- коріандр — 1 ч. л.;
- паприка — 1 ч. л.;
- перець чилі — дрібна;
- оливкова олія — 2-3 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Для приготування соусу у тарілці змішати спеції з олією.
- Рибу почистити та зробити надрізи, аби краще увібралися спеції.
- Змастити рибу спеціями з обох боків.
- Викласти її на деко та запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-17 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати паштет з копченої скумбрії. Близькі з’їдять цю страву разом із тарілкою.