Ця "Жозефіна" підкорить з першого шматочка: рецепт салату, який забути неможливо
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готується просто, з’їдається швидко
Складно уявити сімейну вечерю або святковий стіл без найрізноманітніших салатів. Якщо хочеться здивувати близьких і гостей чимось незвичайним, пропонуємо приготувати салат "Жозефіна".
На приготування салату за рецептом "Главреда" ви витратите трохи грошей та сил, але в результаті отримаєте величезну кількість компліментів. Вишукана страва точно сподобається всім без винятку.
Як приготувати салат "Жозефіна"
Інгредієнти:
- куряча грудка — 300 г;
- печериці — 300 г;
- яйця — 2 шт.;
- помідор — 1 шт.;
- сир твердий — 100 г;
- сіль, перець — до свого смаку;
- олія — для смаження;
- зелена цибуля — 2 гілочки.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки відварюємо в підсоленій воді з лавровим листом до готовності, даємо охолонути, розбираємо на волокна і відправляємо в салатник.
- Гриби чистимо, ріжемо на пластини, обсмажуємо до готовності на соняшниковій олії. Даємо охолонути та відправляємо до м’яса.
- Відварюємо круто яйця, даємо охолонути, чистимо, дрібно нарізаємо і додаємо в салатник.
- Миємо свіжий помідор, ріжемо його дрібними кубиками. Так само подрібнюємо твердий сир та зелену цибулю. Підготовлені інгредієнти також відправляємо до салатника.
- Салат заправляємо сметаною, солимо до смаку, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Якщо ви подасте "Жозефіну" з картопляними голубцями, то близькі точно думатимуть про вас як про досвідченого кулінара. Спробуйте і перевірте.