Ця "Жозефіна" підкорить з першого шматочка: рецепт салату, який забути неможливо

Читать на русском
Автор

Готується просто, з’їдається швидко

Складно уявити сімейну вечерю або святковий стіл без найрізноманітніших салатів. Якщо хочеться здивувати близьких і гостей чимось незвичайним, пропонуємо приготувати салат "Жозефіна".

На приготування салату за рецептом "Главреда" ви витратите трохи грошей та сил, але в результаті отримаєте величезну кількість компліментів. Вишукана страва точно сподобається всім без винятку.

Як приготувати салат "Жозефіна"

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 300 г;
  • печериці — 300 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • помідор — 1 шт.;
  • сир твердий — 100 г;
  • сіль, перець — до свого смаку;
  • олія — для смаження;
  • зелена цибуля — 2 гілочки.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки відварюємо в підсоленій воді з лавровим листом до готовності, даємо охолонути, розбираємо на волокна і відправляємо в салатник.
  2. Гриби чистимо, ріжемо на пластини, обсмажуємо до готовності на соняшниковій олії. Даємо охолонути та відправляємо до м’яса.
  3. Відварюємо круто яйця, даємо охолонути, чистимо, дрібно нарізаємо і додаємо в салатник.
  4. Миємо свіжий помідор, ріжемо його дрібними кубиками. Так само подрібнюємо твердий сир та зелену цибулю. Підготовлені інгредієнти також відправляємо до салатника.
  5. Салат заправляємо сметаною, солимо до смаку, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

Якщо ви подасте "Жозефіну" з картопляними голубцями, то близькі точно думатимуть про вас як про досвідченого кулінара. Спробуйте і перевірте.